EcceAvis Allmänt Turister i Stockholm

Turister i Stockholm

Varje företag behöver då och då ha konferens eftersom det ger medarbetare och chefer möjligheten att få samtala om företagets framtid, mål och strategier såväl som chansen att få umgås och skapa bättre relationer och teamkänsla bland dem som arbetar på företaget. Ofta sker konferensen på en annan plats än där företaget vanligtvis verkar och Stockholm är en populär ort att samlas på.

323-4-turister-i-stockholmDet finns idag stora möjligheter att träffas för konferens på en mängd olika konferenscenter runt om i landet. Utbudet är gigantiskt och företag kan idag välja mellan allt från små charmiga landsortspensionat till stora, moderna hotellkomplex i storstaden. Intresserad – styr upp ditt företags konferens med att boka konferenslokalerna strax utanför Stockholm hos BEST WESTERN hotell i Bromma.

Fördelar med att ha konferensen i Bromma

  • Nära till flygplatsen. För den som inte bor i Stockholm är närheten till flygplatsen perfekt eftersom medarbetare då enkelt kan flyga in för konferensen och sedan tillbaka hem igen.
  • Nära till centrum av staden. För en trevlig kväll på stan eller ett besök vid något turistmål är även närheten till centrum en stor fördel. Att få vara turister i Stockholm är något som ofta kan bidra till en ännu bättre stämning bland deltagarna på konferensen. Ibland har man som deltagare även ett par timmar ledigt och kan då enkelt ta sig in till shopping.
  • Möjlighet till både bra boende och mat under ett och samma tak. Det finns ett stort utbud av möjligheter – kundservice kan svara på alla frågor kring detta.
  • En miljö som passar såväl större som mindre konferenser. Det spelar alltså ingen roll om företaget har många anställda eller inte – Bromma kan ta emot alla möjliga storlekar på konferens.

Den som är nyfiken men vill veta mer kan klicka här för mer information om BEST WESTERN hotell i Stockholm och Bromma. Detta hotell är del i en av världens mest kända kedjor som är välkänt för sitt professionella bemötande, trevliga rum och goda mat.

Stockholm är en populär turiststad bland såväl internationella som svenska besökare men i en artikel från Aftonbladet skriver de att turisterna sågar Stockholm. Man kommenterar allt från Västerlånggatan som ett turiststråk som är inte bara besvärligt att ta sig fram på utan även slottet, människorna i stan och mycket annat. Den som är intresserad av att läsa mer om Stockholm som turiststad – på både gott och ont – kan med fördel läsa denna artikel .

Leave a Reply

Your email address will not be published.