EcceAvis Blogg Synkronisera din mobil och dator

Synkronisera din mobil och dator

Teknik i mängder har blivit en del av vår vardag. Det går förmodligen inte en enda dag utan att vi inte använder oss av teknikens under på ett eller annat sätt. Och många gånger har man anpassat dem på så vis att de går att koppla samman.

15-dator-mobil-synkaDen yngre generationen som är uppväxt med all den teknik som finns i dag skulle man nog kunna säga har det i blodet. Små barn vet exakt hur de ska använda en surfplatta eller en smart mobiltelefon. Och så småningom har de full koll på hur de ska använda en dator också och fixa olika problem som kan uppstå.

Visst finns det också väldigt duktiga och kunniga personer inom tekniken i den äldre generationen men då är det oftast en del av deras jobb. Dock är det inte lika säkert att gemene man som är lite äldre i dag har koll på allt du kan göra med mobilen och datorn.

Koppla ihop dem

Någonting som är möjligt i dag och har varit det under ganska lång tid nu är att du kan synkronisera mobilen och datorn. Med andra ord kan man säga att man kopplar ihop dem. Men eftersom många förmodligen inte vet hur man gör eller inte ens vet att det är möjligt gör de aldrig den här synkroniseringen.

Och glöm inte bort att det finns hjälp att tillgå när du ska synka mobilen med datorn, ifall du som många andra, upplever det krångligt. Det är inte pinsamt att be om hjälp. När du väl har lärt dig det själv så kan du göra det på egen hand i framtiden.

Hjälp med tekniken

Det är inte bara ovanstående teknikproblem som kan dyka upp. Men det går att få bukt på andra teknikproblem också. Behöver du hjälp med andra teknikrelaterade ärenden finns Supportknappen.se att få hjälp av när det krisar så att du inte behöver känna dig handfallen över din situation.

I dag kan du ju också utnyttja din mobil för att få internet till din dator. Via mobilen kan du dela uppkoppling med din dator, Telekområdgivarna ger dig bra tips hur man surfar via mobilen. Det är inte särskilt svårt utan hänger bara på att du lär dig ett fåtal steg. Och vips så kan du använda ditt internet i mobilen som modem för att surfa via datorn.

Leave a Reply

Your email address will not be published.