EcceAvis Allmänt Skydda din dator mot virus

Skydda din dator mot virus

I dag är datorn en naturlig del av vardagen både på jobbet och under fritiden. Men det är inte helt riskfritt att surfa på internet. Många drabbas nämligen av virus som riskerar att förstöra din dator. Dock finns det antivirusprogram man kan köpa och installera.

290-4-dator-virus-skyddAlla behöver skydda sin dator mot virus oavsett om det är en bärbar variant eller en stationär och oavsett om du är en privatperson eller ett företag. Som tur är finns det bra hjälp att få om man är villig att betala lite för det. Du kan faktiskt höja internetsäkerheten på ert företag med AVG Antivirus brandvägg och virusskydd som håller koll och blockerar eventuella virus som försöker tränga sig på.

Som tidigare nämndes kostar denna tjänst och program en viss summa och med tanke på hur mycket du har i din dator nuförtiden som kan vara värt mycket eller till och med är ovärderligt kan det minst sagt vara värt att lägga ner pengarna som det krävs. Gå hit för priser och information om AVG Antivirus virusprogram om du tycker att detta verkar vettigt.

Läs mer på nätet

Det kvittar hur mycket eller lite du kan om datorer och virusprogram så finns det information att läsa online. En del bloggar om det och ibland finns det vettiga artiklar i tidningarna på nätet som du kan ta del av. Det gäller att uppdatera sig emellanåt då utvecklingen hela tiden går framåt och nya virus upptäcks.

Aftonbladet skriver om hur du kan skydda dig mot virus så som den senaste varianten, ransomware, som ökat allt mer under de senaste åren. Då får du ett bluffmejl med en länk och om du klickar på den försvinner alla dina filer som du har på datorn. Därför är det så viktigt med en backup!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.