EcceAvis Blogg Nöjen och konferenser i Sundsvall

Nöjen och konferenser i Sundsvall

Det är inte alls ovanligt att lägga konferenser till Sundsvall. Det ligger bra till för deltagare från olika orter, har ett stort utbud av aktiviteter och framför allt har man bra faciliteter för att hålla konferenser. BEST WESTERN Hotel Sundsvall är ofta ett självklart val.

MU234-fiske i SundsvallEn fördel med att boka sin konferens på BEST WESTERN Hotel Sundsvall är flygplatsen. Sundsvall Timrå Airport har en shuttletrafik som går mellan flygplatsen och hotellet. Man behöver alltså inte dra omkring sina väskor och hitta taxi. Så gott som varje dag går det flyg både söderut och norröver. Stockholm (både Arlanda och Bromma), Göteborg, Luleå och Visby är de fasta destinationerna. Detta gör det lätt för deltagare från hela landet att komma hit.

Andra väljer Sundsvall Timrå Airport för att ta sig till lite varmare länder, speciellt under vinterhalvåret. Härifrån kan man ta ett charterflyg till Turkiet, Italien och Kanarieöarna- för att bara nämna några destinationer. Kommer man från andra, lite längre bortliggande, ställen i Norrland brukar man ibland anlända en dag i förväg, stanna över natten på BEST WESTERN Hotel Sundsvall, och sedan åka vidare nästa dag med flyget. Det samma kan man göra när man kommer tillbaka. Har man små barn kan det bli speciellt jobbigt att resa långa sträckor utan att ta en paus.

När man anländer på Sundsvall Timrå Airport går allt så mycket snabbare än man är van vid, eftersom det är en relativt liten flygplats. Har man mycket tid efter incheckning kan man ta sig en kopp kaffe eller en matbit. Många passar också på att jobba lite, eftersom det finns trådlöst internet. För de som åker på charterresa till utlandet finns det möjlighet till taxfree shopping, det hör liksom till resan för de flesta.

Sundsvall Timrå Airport invigdes redan 1944, och har idag nästan 300 000 passagerare om året. Den ligger bara 21 kilometer från Sundsvall, så man lätt och snabbt kan komma till sitt hotell, som BEST WESTERN Hotel Sundsvall. Man arbetar hårt på att värna om miljön, det kan vara en ganska stor utmaning för en flygplats. Men för bara några år sedan lyckades man minska sin elförbrukning på flygplatsen med hela 32%. Man använder även ett unikt filter som inte bara tar bort ohälsosamma partiklar men även regulerar luftfuktigheten och återvinner värmen. Eftersom det här verkligen är något unikt har man kommit från andra länder för att skriva om det.

1 thought on “Nöjen och konferenser i Sundsvall”

  1. This is very interesting, You are a very skilled blogger.
    I have joined your feed and look forward to
    seeking more of your great post. Also, I’ve shared your site
    in my social networks!

Leave a Reply

Your email address will not be published.