EcceAvis Blogg Namnlappar för alla

Namnlappar för alla

Många tänker på skolstart när de hör talas om namnlappar, det hör till att märka barnens kläder. Har man flera barn som ärver kläder av varandra kanske man inte bryr sig om att byta ut märkningen. Men de flesta barn vill se sitt eget namn i kläderna, så man kanske måste ta sig den lilla tid det tar ändå.

MU113-märka kläderMen förutom barn är det många så kallade åldringar som väljer att sätta Namnlappsbutikens namnband i sina kläder. Man behöver inte vara allt för gammal för att ha behov av en bra märkning. Om man vanligtvis uppehåller sig på platser där det finns många människor i rörelse kan det vara en bra ide’ att sätta något personligt i sina plagg. Skolor, servicehus eller gym- principen är den samma även om själva platsen varierar.

En del åldringar använder sig även av Namnlappsbutikens id armband. Man kan skriva precis vad man vill på dessa bärbara id-kort, perfekt för ett telefonnummer, till exempel. En del åldringar har också problem med minnet, speciellt närminnet. Så när man åker på grupputflykter kan det bli problem om man kommer bort från gruppen. På Namnlappsbutikens id armband kan man skriva upp vilket hem man kommer från och telefonnumret till en kontaktperson, till exempel. För åldringar som inte har så bra minne kan det lätt bli en källa till stress om de inte har kända personer eller omgivningar runt omkring sig.

Namnlappsbutikens namnband är både snygga och praktiska. Man väver in namnet så det håller mycket bra. Om man vill kan man få extra breda band, så de syns riktigt bra. Annars väljer man den vanliga 10 mm breda varianten. Där får man plats med fler bokstäver eftersom de blir något mindre. Man kan välja Namnlappbutikens namnband med olika färger på bokstäverna, de vanligaste är blå och röd. Men man kan också vända på kombinationen och ha vita bokstäver på svart bakgrund, till exempel.

Det är vanligtvis möjligt att få en personlig märkning. Namnlappsbutikens id armband kommer i en rad olika mönster och färger. Tanken är bland annat att det ska bli lättare att få barnen att ha det på sig om det är lite festliga bilder på det. Det ser ut som ett vanligt armband, skillnaden är bara att man har en mycket viktig information skriven på det. Det samma med Namnlappsbutikens namnband, man kombinerar och väljer färger och utseende så det blir lite personligt. Då är det också mycket roligare att märka alla barnens kläder.

Leave a Reply

Your email address will not be published.