EcceAvis Allmänt Mode som kommer och går

Mode som kommer och går

Moder och klӓder ӓr något som fascinerar en stor del av befolkningen och man fӧrsӧker hӓnga med i svӓngarna. Det ӓr klart att de flesta inte kopierar exakt de extrema kreationer man ser på modegalor och catwalks. Men det ӓr en liten fingervisning om vad som ӓr inne och hur man kan se frӓsch och modern ut.

613-4-herrmode-snygg-slipsSamtidigt så finns det en hel del herrmode som ӓr klassiskt, som aldrig blir riktigt omodernt. En snygg kostym och slips ӓr alltid vӓlklӓtt, till exempel. Vad som kan variera ӓr ofta bredden på slipsen, skjortans fӓrg och mӧnster, och så vidare. Men mӓn ӓr minst lika intresserade av dessa modesvӓngningar som kvinnor, fӧr behovet av att vara snygg och vӓlklӓdd ӓr universellt.

Elegant herrmode

En trend som bara vӓxer ligger åt det eleganta hållet. Detta herrmode har att gӧra med att allt fler vӓljer att ha slips eller fluga, ofta tillsammans med en snygg kavaj eller kostym. Men det går också att ha det utan jacka, bara skjortan passar fӧr fluga eller slips. En klar fӧrdel med att ha kostym eller kavaj ӓr dock att man kan piffa till sig ӓnnu mer genom att lӓgga en nӓsduk i fickan. Den ska sticka upp lite grann, bara så pass att folk kan se fӓrgen och mӧnstret. Många gånger ӓr den likadan som slipsen men det ӓr inte helt nӧdvӓndigt. Köp enkelt och billigt din näsduk till kavajen hos Bow Club.

Det ӓr roligt att klӓ upp sig, att kӓnna sig riktigt festlig och fin. En del gӧr det regelbundet, det ӓr ju mode trots allt. Andra passar på att anvӓnda dessa trendiga klӓder i samband med hӧgtider, som midsommar, jul eller examensfester. Näsdukar kan vikas på olika sätt, så här viker man en näsduk till en kavaj. Den kommer helt klart att gӧra succe’, det ger hela utstyrseln det dӓr lilla extra som många letar efter.

Hålla jӓmna steg med herrmodet

Ibland kan det vara svårt att hӓnga med i precis allt som fӧrӓndrar sig inom modevӓrlden, och det ӓr egentligen inte heller meningen. Man ska finna sin egen stil, en som passar ens personlighet. Sedan tar man en del av modet och anpassar det till sig sjӓlv. Få inspiration här om vårens herrtrender. Vissa trender ӓr helt fantastiska och kommer att finnas ӧverallt. Ibland kan det vara roligt att vara bland de fӧrsta som vågar sig på något nytt och moderiktigt.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.