EcceAvis Blogg Lite annorlunda bröllopsplaner

Lite annorlunda bröllopsplaner

Det ligger mycket arbete bakom ett bröllop, månader av planering och förväntan. En del tycker om att ha ett litet, intimt bröllop medan andra vill ha hela vänskapskretsen omkring sig på denna viktiga dag. Allt fler väljer nu att hålla ett lite annorlunda bröllop, istället för en traditionell bröllopsmiddag.

MA277-bröllopDet har blivit populärt att gifta sig i olika delar av världen. De Karibiska öarna ligger högt upp på listan, men även Europas storstäder är vanliga destinationer. Andra håller sitt bröllop i samband med en golfweekend, är man sportsentusiast ska det synas. Förutom dessa exotiska varianter kan man också välja bröllop hotell i Småland. Det låter kanske lite tamt jämfört med Antigua, men kan vara minst lika fantastiskt och mysigt.

Ett bröllop hotell i Småland kan vara en bra ide’ när man vill ha många gäster. Familj och vänner kan bo på hotellet, och man kan också ha själva ceremonien där. Detta förlänger bröllopet, och gör det till en extra lång fest. Att möta varandra vid frukost dagen efter bröllopet är något speciellt. Även om brudparet kanske har åkt i väg på sin bröllopsresa, vare sig det är en golfweekend eller inte, kan alla andra gäster fortsätta samvaron.

Har man en möhippa eller liknande, kan det också vara bra att redan vara på plats på bröllop hotell i Småland. Man behöver inte ta sig så långt för att sova, med resultatet att alla är mer utvilade dagen efter. Många finner också att det är mycket romantiskt att hålla sitt bröllop i de småländska skogarna. Omgivningarna är fantastiska och man kan verkligen njuta av sin stora dag.

En golfweekend med bröllop kan också vara romantisk. Ett flertal golfhotell ligger lite utanför staden, med fina gröna omgivningar. Även om hotellet är speciellt för golfare, har man ofta en fin festsal för mottagningen. Dagen efter kan man man tillsammans göra det man tycker bäst om – spela golf. Detta kan vara extra romantiskt om man lärt känna varandra på golfklubben, men även om man bara tycker om denna sport.

Vare sig man väljer bröllop hotell i Småland eller en golfweekend för att gifta sig kan man få just den romantiska omgivning man önskar. Andra föredrar att åka lite längre bort, till bröllopsdestinationer i andra delar av världen. Det viktiga är att man kan göra precis vad man vill för att fira denna speciella dag. Man ska kunna se tillbaka på sin bröllopsdag och känna att allt var helt perfekt.

Leave a Reply

Your email address will not be published.