EcceAvis Blogg Kassaskåp för en säkrare butik

Kassaskåp för en säkrare butik

I takt med att tekniken gått framåt har antalet stölder och rånförsök mot företag, restauranger och butiker minskat i jämförelse för ett tiotal år sedan. Dock finns riskerna med att driva företag fortfarande där och en viktig del i att hålla sitt företag säkert och borta från tjuvar är att ha ett ordentligt kassaskåp och en bra säkerhetslösning på plats.

625-4-kassaskåp-for-en-sakrare-butikFörr i tiden var det bara banker och postkontor som hade kassaskåp på plats i lokalerna men idag ser det inte ut så. Allt från butiker och restauranger till företag med omklädningsrum har idag säkerhetslösningar som passar deras företag på bästa sätt. Detta är inte alltid just kassaskåp utan innefattar även saker som klädskåp i plåt. Med ett klädskåp i plåt gör du omklädningsrummet mer säkert från stölder och skyddar därmed inte bara ditt företags tillgångar utan gör de anställdas vardag lite mer trivsam då de kan lita på att deras personliga ägodelar är säkra under arbetsdagens gång.

Fördelar med att handla online

  • Genom att handla din säkerhetslösning online kan du göra det precis när det passar dig. Onlinebutiker är minst lika bra som vanliga, klassiska butiker men har mycket mer generösa öppettider. Du kan handla precis när som helst på dygnet.
  • Du slipper trängas i butiken tillsammans med andra kunder som är ute efter precis samma sak som du och kan istället krypa upp i soffan där hemma för att handla – och dessutom undvika köande. Att handla i kassan i en onlinebutik är alltid smidigt.
  • Du kan ofta få mycket bra erbjudanden och billigare priser eftersom onlinebutiker kan sänka sina kostnader genom att inte behöva betala hyra för en butikslokal utan endast för ett eventuellt lager.

Är du på jakt efter ett riktigt bra kassaskåp till din butik, restaurang eller annat företag? Besök hemsidan http://butikskassa.com för mer information om kassaskåp och ta reda på allt du behöver innan du faktiskt gör ditt köp.

Tänk på detta innan du handlar kassaskåp online

  • Vilken budget har ni. På många sätt och vis kanske den viktigaste frågan av dem alla eftersom ett kassaskåp är en investering men samtidigt inte bör vara något som skuldsätter företaget mer än nödvändigt. Genom att känna till sin budget redan innan man handlar kan man undvika många köpfällor och därmed göra företaget en stor, ekonomisk tjänst.
  • Vilka är era behov? Ställ er några viktiga frågor om det ni behöver köpa på en gång. På så vis kan ni enkelt komma fram till vad det egentligen är ni behöver och vad som kan tillföra företaget något istället för att bara bli en extra och onödig börda.
  • Ta några minuter och sök på företag du vill handla från online. Genom att göra detta kan du ta reda på vad tidigare kunder tyckt om företagets tjänst och produkter och därmed undvika företag som inte har nöjda kunder. Annars riskerar du att bli en av just dessa icke nöjda kunder.
  • Se till att du förstår vad som gäller. Vilka villkor som kommer med ditt köp är viktiga att känna till för att undvika att försätta sig själv i en situation där man inte kan få tillbaka sina pengar om man är missnöjd med sitt köp eller om varan till exempel är sönder vid leverans. Att läsa det finstilta betalar sig alltid.

Det finns idag en mängd spännande och smarta kassasystem på marknaden och nästan hela tiden kommer nya och än bättre lösningar. Intresserad av att veta mer om ett av våra största företags kassasystem – läs mer om Systembolagets nya kassasystem här och låt dig inspireras till en smartare vardag för ditt företag idag.

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.