EcceAvis Allmänt Få utlopp för sin kreativitet

Få utlopp för sin kreativitet

Det är många som har en liten konstnär gömd inom sig. Man kanske inte har haft så stora möjligheter att göra något med det, men tycker det är roligt att skapa något med sina händer. All denna energi och känsla kan man använda i hemmet, för att skapa en unik och hemtrevlig atmosfär.

MA371-inomhusfärgDet finns flera olika sorters inomhusfärg att välja mellan, i alla nyanser mellan himmel och jord. Detta ska man se som en utmaning och en möjlighet för att kunna få precis rätt färg i varje rum. Om man sedan kombinerar det med något snyggt, som Eco tapeter, blir det hela komplett. En del väljer att ha hela rummet tapetserat och bara måla dörr-och fönsterkarmar i någon härlig färg. Andra målar hela rummet- förutom en vägg där man sätter upp en av de många fantastiska Eco tapeter som finns på marknaden.

En orsak till att så många väljer Eco tapeter är deras härliga mönster och färger. De flesta tapeter i deras kollektion syns var man än sätter upp dem. Men de har även lite mer diskreta mönster, om detta är vad man önskar. Deras kollektion Eco Earth, till exempel, är baserad på naturen och de olika färgskalor man kan finna där. Här har man låtit sig inspireras av de fyra baselementen som finns överallt. Med rätt inomhusfärg som komplement kan man lätt skapa en lugn och trivsam stämning i rummet med dessa tapeter.

Innan man kan börja måla med inomhusfärg måste man förbereda ytorna. Det samma gäller om man ska sätta upp Eco tapeter. Faktum är att det viktigaste är nästan förarbetet. Om man inte gör det ordentligt kan man riskera att slutresultatet inte alls blir bra. Till att börja med ska alla ytor vara rena och torra. Redan målade ytor kan tvättas av med målartvätt eller helt enkelt borstas rena från damm.

Sedan är det viktigt att sätta upp maskeringstejp eller på annat sätt skydda fönster, golvlister och andra ytor som inte ska målas. Det kan vara svårt och mycket tidskrävande att ta bort inomhusfärg som hamnar på fel ställe, det är bra mycket bättre att se till att den bara kommer på rätt plats. Eventuella ojämnheter och gamla spikhål bör fixas med spackel. Sedan slipar man och ser till att ytan är helt ren och torr innan man sätter igång med målningen. Detta är den del av arbetet som många föredrar, vare sig man har konstnärlig läggning eller inte.

Leave a Reply

Your email address will not be published.