EcceAvis Blogg Cigaretter som inte är farliga

Cigaretter som inte är farliga

Det kan låta som en motsägelse, alla vet att tobak är mycket farligt för kroppen. Men det allra senaste är att handla e cigg online. Dessa elektroniska cigaretter kan innehålla nikotin, som är ett av de farliga ämnena i cigaretter, men inte alla gör det. Därför ser många det som ett hälsosammare alternativ.

MU313-gamla typen cigaretterMan ser allt fler som går och puffar på något som ser ut som ett pipskaft. Lite rök kommer ut men det är inte alls mycket. De allra flesta blir inte ens irriterade om någon röker i närheten, för man märker det nästan inte. Detta är för att det är en typ av ånga, det är alltså inte rök.

Man kan välja vilken sorts e cigg online man ska köpa. Det finns nu flera olika smaker och utföranden. En del har till och med inget nikotin, de är bara till för smaken. Dessa varianter sägs vara helt ofarliga. Det finns trots allt ingen tobak eller nikotin, bara ånga och smakämnen. Vad sägs om en mangocigarett eller whiskey?

För många rökare är det inte bara nikotinet som stimulerar dem och gör det omöjligt att sluta röka. Detta är en stor del av det hela. Men för ett stort antal rökare har det också mycket att göra med vanor. Man tar sig en cigarett efter maten, till kaffet eller när man kommer hem från jobbet. Något man gjort i flera år och som nu har blivit en ingrodd vana. Med e cigg online kan man fortsätta denna vana utan att andas in farlig rök.

Man har också blivit van vid att hålla något i handen, eller ha något i munnen. Därför kan en e cigg online fungera som ersättning för cigaretter. För många är det ett steg till att helt och hållet sluta med cigaretter, vare sig det handlar om vanliga eller inte. Men andra tycker det är trevligt och vill gärna fortsätta med en liten nikotinpuff då och då.

De elektroniska cigaretterna fungerar med batteri. Man fyller på en vätska i ena ändan, det är här man kan välja mellan olika sorter. Sedan gör batteriet så att vätskan förvandlas till vattenånga, och det är den man suger i sig och blåser ut. Det låter enkelt och egentligen är det inte så komplicerat. Sedan finns det flera olika varianter, för de som vill ha något alldeles speciellt. Det verkar i alla fall som att e ciggarna är här för att stanna.

41 thoughts on “Cigaretter som inte är farliga”

  1. That is very fascinating, You’re a very skilled blogger.
    I’ve joined your feed and look forward to in quest
    of more of your excellent post. Additionally, I’ve shared your site
    in my social networks

  2. Ultimately, one might work a little better for you than another, but both are safe and effective priligy generico Pediatric Tadalafil has not been evaluated in individuals less than 18 years old see Use in Specific Populations 8

Leave a Reply

Your email address will not be published.