EcceAvis Blogg Bäst i test- Eltandborstar

Bäst i test- Eltandborstar

Det rekommenderas att du borstar tänderna minst tre gånger om dagen. Gärna oftare om du har ovanan att äta mellan måltiderna. Samtidigt så gäller det att inte borsta för mycket, för emaljen kan skadas. Med andra ord så är det mycket att tänka på för tändernas hygien. Något som har visat sig vara både effektivt och skonsamt är att använda en eltandborste. Men gå inte och köp första bästa. Se vad som finns så du får en som är riktigt bra. 

För en tandborste är inte bara något du använder för att ta bort smuts på tänderna. Speciellt inte om du satsar på en eltandborste. Här har du chansen att ta hand om din munhygien på ett alldeles speciellt sätt. Med tanke på att leendet och munnen är något som verkligen syns, så är det något som intresserar de flesta. 

Välja en riktigt bra eltandborste

Så hur vet du då vilken tandborste som är den bästa? Det är inte alltid så smart att följa reklamen, för alla säger att deras produkter är de bästa. Då är det bättre att se vad konsumenterna säger, samt experterna på tandhygien. Om de verkligen rekommenderar något så brukar det vara bra. Framför allt kan du se vad de tycker är bra och dåligt med en viss tandborste. Jämför sedan med vad du själv tycker är viktigt så är det enklare att göra ett val. Här kan du hitta test av eltandborstar, det finns så många olika sorter. 

Nu är det inte samma sak att köpa en bil som att skaffa ny tandborste. Men det är en bra vana att skaffa information innan du betalar för något. Varför kasta bort dina pengar bara för att upptäcka att det inte alls var så bra som du hoppats på? Då är det bättre att ta sig lite tid och läsa på om produkten. Se vad andra säger samt jämföra priser. Det är inte alltid som dyrast är bäst, men ofta får du fler funktioner om du betalar lite mer. Letar du efter andra tester finns det bastatesten.se.

Sköta om dina tänder

Det är alltså inte bara för att få rena tänder som du ska köpa en eltandborste. Eller över huvud taget borsta tänderna. Munhygien inkluderar så mycket mer. Tandköttet har också behov av att stimuleras. Du måste borsta runt tänderna, men vara försiktigt så du inte skadar munnen. En del tandborstar börjar blinka om du borstar för hårt. De håller ett öga på ditt tandkött och hjälper dig balansera trycket. Ganska smart, speciellt om du har för vana att trycka lite för mycket. Så borstar du tänderna enligt SVT. 

En eltandborste har runda strån och klarar av att komma åt nästan överallt. Eftersom den roterar så blir tänderna rengjorda på ett effektivt men ändå skonsamt sätt. Med vissa moderna tandborstar kan du bleka tänderna eller göra annat när du ändå håller på. Ett komplett paket som ger dig ett bländande vackert leende. 

Satsa gärna på en eltandborste som har bra batteri. När du reser på semester kan det vara skönt att inte behöva ladda om tandborsten. Såvida inte hela familjen använder samma tandborste. Eftersom du byter ut huvudet hela tiden så kan alla hålla sig till samma motordel. Då kanske du måste ladda tandborsten medan du är ute och reser. Annars kan ett nytt batteri som laddats fullt ut hålla i ett par veckor. Helt perfekt när du har begränsat med plats och problem med viktbegränsningar. 

Tester som ger dig vägledning

Att jämföra priser eller utbud är en självklarhet för många. Nu när du kan surfa runt och läsa recensioner hemma i vardagsrummet så är det mycket enklare. Vissa saker kan du inte förstå förrän du provat på en produkt. Små detaljer som kan göra stor skillnad. Därför lönar det sig att titta på lite olika produkter, och framför allt då recensionerna. Men även pris och funktioner kan variera ganska mycket. 

En eltandborste kan ha något som du tycker är bra, men sakna en annan funktion. Om du tar dig tid att jämföra möjligheter så kan du mycket väl hitta en som har allt du önskar. Nästa steg kan vara att se var den kostar lite mindre. Det är inte alltid möjligt att spara så mycket pengar. Men många bäckar små, och så vidare. Varför kasta bort dina surt förvärvade resurser utan anledning?

Ny tandborste för bästa hygienen

Det är viktigt att byta ut din tandborste med jämna mellanrum. Med en eltandborste är det lite annorlunda eftersom det bara är den övre delen du byter ut. Du kan till och med välja vilken sorts borste du vill ha där uppe på toppen. Skaffa dig lite olika så att du kommer åt och kan göra flera saker i munnen. För när munhygienen är på topp så mår hela du bättre. Tänderna och munnen påverkar hela kroppen. Det är inte bara en fråga om att vara snygg, men att må bra och vara sund. 

Leave a Reply

Your email address will not be published.